Antwerp, Belgium
Renovation and restoration of the old Court House of Antwerp
+
PROJECT

16.007 | Renovation and restoration of the old Court House of Antwerp

The Old Court of Justice in Antwerp is renovated to accommodate and gather other services of the Department of Justice that could not be included in the new courthouse. The design will improve the legibility of the original plan as well as restore the original circulation, whilst upgrading the overall functionality to modern standards.

PROJECT DATA
Mission
Complete mission for C & S design.
Study
2016-2017
Execution
2018-2021
Client
Regie der Gebouwen, Cel Justitie (FOD)
Budget structure
€39.000.000
Area
22.500m2
Architect
HUB, Origin, Bureau Bouwtechniek, Optimit, FPC, RCR, Daidalos Peutz,
Site
Antwerp, Belgium show on mapshow on map
Copyrights
HUB

share this