Antwerp, Belgium
P&R Linkeroever
+
PROJECT

19.010 | P&R Linkeroever

The ‘Park & Ride’ building of Linkeroever is part of a plan of the city of Antwerp to organize mobility between the city and the region more sustainable. The 4 buildings have the same appearance which makes them easily recognizable on the major approach roads to the city. The parking building Linkeroever has 5 floors, accommodates 1,500 cars (150 of which with an e-charging point), 15 shared cars, 150 bicycles and 30 shared bikes. It is located next to a direct tram line to the city centre. This project is a part of the ‘Oosterweel-connection infrastructure works’

PROJECT DATA
Mission
Execution study for the contractor.
Study
2019
Client
Concorsium Rinkoniën (CIT Blaton, Artes, Stadsbader en Mobilis)
Area
65000m2
Architect
HUB Architecten
Site
Antwerp, Belgium show on mapshow on map
Copyrights
HUB - Concorsium Rinkoniën

share this