Hoelaart, Belgium
‘De Priorij Eco-recrea-duct’
+
PROJECT

18.053 | ‘De Priorij Eco-recrea-duct’

Walkers and cyclists will be given a separate walking and cycling path with the ‘De Priorij’ ecorecreaduct from Groenendaal station over the Ring to the Forest Museum. This revamped connection also provides multimodal access: safe and pleasant for the gentle road user and, thanks to the planned fauna passage, an extra opportunity for plants and small animals to expand their habitat.
The ecorecreaduct is an integral bridge with weatherproof steel girders and a concrete deck; it has a 55 m span.

PROJECT DATA
Mission
Complete mission for architectural and structural design.
Study
2018-2020
Execution
2021-2022
Client
Flemish Government and De Werkvennootschap
Budget
€3.700.000
Length
55m
Architect
THV Zoniën Mobiel: Ney & Partners, Omgeving, SBE, D+A Consult, Mint, Hesselteer
Site
Hoelaart, Belgium show on mapshow on map
Copyrights
Ney & Partners - Omgeving

share this